Trabzon’da Ortahisar Belediyesi Haziran ayı meclis toplantılarının ilk günü gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında söz alan CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Maraş caddesinde yerlere döşenen malzemenin doğru uygulanmadığı için İstanbul’da bazı yerlerde mahkemelik olduğunu söyledi.

AW632077_01

Cüneyt Zorlu; 'Maraş Caddesine döşenen madde mahkemelik olmuştur'

Maraş Caddesine döşenen madde ile alakalı konuşmak istiyorum. Çok güzel bir malzeme. Bu malzeme doğru uygulanmazsa dağılabilecek bir malzeme. İstanbul'un bazı belediyelerinde bu uygulandı ve mahkemelik oldu. Epoksi yerine astar kullanıldığı için gerçekleştirildi. Ben sorduğumda 20'ye yakın beyaz yakalı arkadaşın burada çalıştığı söylendi. Bu malzeme iki yılda bir üzerine cila sürmek gerekiyor. İyi bakım yapıldığı zaman 15 yıl dayanan bir malzeme. 15 yıl az bir zaman değil. Umarız uzun yıllar dayanır. Gerekenin yapıldığını söyledi arkadaşlar. 

Ahmet Metin Genç ise Cüneyt Zorlu'ya cevaben şu ifadeleri kullandı;

"Randevu konusunu ve ücret konusunu not aldım ve Sağlık müdürümüz ile konuşacağım. hastane yapımı falan başka ama bu konuya eğileceğim.

Şehir hastanesi konusunda bilgi alıp sizlerle paylaşacağım. 

Maraş Caddesi'ne serilen malzeme konusunda ise ekiplerimiz titizlikle çalışıyorlar. Teknik bir husus ama mutlaka o dökülen malzemenin hesabı mutlaka yapılmıştır.”

AK Partili Meclis Üyesi Ufuk Hoş ise Maraş Caddesi'ne uygulanan malzeme hakkında söz alıp "Evet Cüneyt Bey ifade etti. Teknik olarak. Arkadaşlarımız sahada sürekli tetkik halinde. Arkadaşlarımız sürekli başında, evet sorun olabilir yanlış bir uygulama olursa ama dikkatli çalışılıyor, bir sıkıntı yaşanmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

AW632077_03AW632077_04