CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, hem Başkan Erdoğan'ı hem de AK Partilileri tehdit etti. Emir'in "Bu ceberut adamı göndereceğiz, bir daha gelmesinler diye kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız." diye konuştuğu görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Cemal Emir hakkında bugün suç duyurusunda bulunuldu.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, CHP Etimesgut ilçe başkanı hakkında Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN'A "CEBERUT" DEDİ

Kendisini dinleyenlere "Atatürk'ün gelmesini beklemeyin. Gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız" diye seslenen CHP'li Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "ceberut" dedi.

"KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZ"

Emir, "Bu ceberut adamı ülkenin başından atacağız. Bir daha onun gibi gelmesin diye bunların kökünü kazıyacağız" ifadelerini kullandı.

"YILDIRACAĞIZ SUSTURACAĞIZ!"

Sözlerini "Kimler korkacaksa korksun" diyerek sürdüren Emir, parti sloganlarının "Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız" olduğunu söyleyip Erdoğan destekçilerini hedef alarak "Korkutacağız, yıldıracağız ve susturacağız" şeklinde konuştu.