Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sahalara döndü. Hedefi Euro 2020’ye gidecek olan Türk Milli Takımı’nın kadrosunda yer almak. Sakatlığı döneminde Trabzon Valisi Ustaoğlu’ndan milletvekillerine  kadar oyuncu pek çok ziyaretçi ağırlamıştı.

Abdülkadir’i en fazla memnun eden ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini 2 kez arayıp, son durumu hakkında bilgi almış olması.

Akıllara ise 19 Ocak’ta oynanan Konyaspor maçında ayağı kırılan Abdülkadir’in sahalara erken dönüp, dönmediği sorusu geldi.

Sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırığı oluşan Abdülkadir için o dönemde kulüp doktoru Hakan Çelik 3-4 ayda sahalara dönebileceği bilgisi vermişti.

Genç yıldızı ameliyat eden milli takım doktoru Ufuk Şentürk de, kırığın fibula ayak ekleminin dışındaki bir kemikte meydana geldiğini belirterek, “İyileşmesi Nisan ayında tamamlanır” açıklaması yapmıştı.

KULÜBEDEN GELENLER TRABZONSPOR’U YAKTI

Bu arada Hatayspor beraberliğinde Trabzonspor’u yakanlar sonradan oyuna girenler oldu. 672nci dakikada Parmak'ın yerine oyuna giren Flavio ceza sahası içinde Boupendza’yı düşürdü. Diouf'un kulladığı atışı kaleci Uğurcan çıkarırken, 88'de oyuna dahil olan Kamil erken ceza sahasına girdiği için atış tekrarlandı. Gol oldu.