AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın sahaya indiği ilk günden bu yana 31 Mart zaferinin ardından Ortahisar Belediyesi’ni ortak akıl anlayışı ile yöneteceğini dile getiriyor. Aydın, yediden yetmişe herkesin fikrini alarak istişare kültürü ile projelerini hayata geçireceğini belirtirken, kendisine yöneltilen talepleri de karşılıksız bırakmıyor. Aydın, Çukurçayır Mahallesi ziyaretinde gençlere müjdeli haber vererek spor kompleksi inşa edeceklerini dile getirdi.

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz küresel ısınmaya dikkat çekti Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz küresel ısınmaya dikkat çekti

HER PLATFORMDA DİLE GETİRİYORUZ

Aydın, “Çukurçayır Mahallemize gençlerimizin her türlü spor faaliyetini güvenle yapabileceği bir spor parkı kazandıracağız. Aynı zamanda Pelitli Mahallemize ve Yalıncak Mahallemize de spor parkları yapacağız. Vatandaşlarımızın önemsedikleri projeleri hayata geçireceğimizi her platformda dile getiriyoruz. Bu bağlamda mahallelerimizin eksiklerini de gözlemleyip bunları gidermek için hizmet seferberliği gerçekleştireceğiz. Spor komplekslerimizle dikkat çekeceğiz.” ifadelerini kullandı.

DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

Gençlerin spor alanı ihtiyacını göreve geldiğinde en kısa sürede gidereceğini belirten Aydın, “Ortahisar ilçemizi mahalle mahalle dolaşarak hemşehrilerimiz ile hasbihal ediyoruz, isteklerini ve taleplerini dinliyoruz. Dokunmadık gönül bırakmayacağız. Ortahisar Belediyemizi halkımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yöneteceğiz. 31 Mart’ın ardından Büyükşehir ile el ele vererek AK Parti’nin başarılı belediyecilik anlayışını sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.