İngiltere devi Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo krizi çözülmeye başladı ve yıldız ismin yeni takımı belli oldu.

Manchester United'daki geleceği hala belirsiz olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Manchester United'dan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu.

Yıldız isim, Victor Osimhen transferinin bir parçası olarak Napoli'ye kiralık transferine sıcak bakıyor.

YA OSIMHEN YA DA ANTONY
Ancak Osimhen'in transferi Manchester United'ın ilgilendiği bir diğer yıldız Antony'ye bağlı. Kırmızı Şeytanlar iki yıldızdan birisini kadrosuna katmak istiyor.

Eğer Premier Lig devi kararını Osimhen'den yana kullanırsa Cristiano Ronaldo'nun kiralık olarak İtalyan ekibine transferi gündeme gelebilir.

MENAJERİ ÖNERDİ
Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen haberlere göre Manchester United, Victor Osimhen ile ilgilenirken bu transfer ihtimali çerçevesinde Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes de Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Portekizli yıldızı Napoli'ye önerdi.

OSIMHEN, MANCHESTER UNİTED'I İSTİYOR
22 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde Manchester United'a transfer olmak istediğini açıkça belirtmişti. Ancak İngiliz devi ile Napoli arasında henüz bir anlaşma sağlanmış değil.

RONALDO İDDİALARINA YANIT
Napoli teknik direktörü Luciano Spalletti, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarında her antrenörün Portekizli yıldızla çalışmak isteyeceğini dile getirmişti. Ancak eğer gerçekleşirse Osimhen'in bonservisi ile transfer olacağı ve Ronaldo'nun ise yalnızca kiralık olarak takıma katılacağının altını çizerek takas anlaşması olmayacağını belirtti.