Trabzon’da seçim çalışmaları yanı sıra vatandaşların ihtiyaçlarını dile getirmeye devam eden CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Ortahisar ilçesi Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti. Ortahisar’ın en kalabalık mahallelerinden Fatih Mahallesi’nde kapalı bir pazar yerinin ihtiyaç olduğunu ancak bugüne kadar yol alınmadığını söyleyen Kaya, “Ekmeğinin derdindeki insanlarımıza hizmet edilmesi gerekiyor. Kapalı pazar yeri istiyoruz.” dedi.

022d4e15-330d-4338-b70a-40aa4f3d974c

MİLLETİMİZİN VE MEMLEKETİMİZİN TÜM SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİZ

CHP Trabzon Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ahmet Kaya, beraberinde İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Trabzon Milletvekili Adayı Murat Özçilingir, Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Gelecek Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Arzu Ökten ve Millet İttifakı parti yöneticileriyle birlikte Fatih Mahallesi’nde pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştuk. Kaya, “İktidarımızda yapacaklarımızı anlatarak, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Trabzon’un evladı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ilettik.” ifadelerini kullandı.

7c27a75d-ad6b-4821-a096-360c6d0c2f20

İHTİYACI YERİNDE GELİN GÖRÜN 

Gördüğü manzarayı anlatan Milletvekili Kaya, yağmur yağdığında zeminde su birikintilerinin oluştuğunu ve temel sorunun kapalı bir pazar yerinin olmaması olduğunu belirtti. Kaya, “Vatandaşlarımız kendi imkanlarıyla branda çekerek kendine kapalı bir alan oluşturmaya çalışmış, işlerini yapmaya çalışıyorlar. Buradan yerel yöneticilerimize Sayın Belediye Başkanımıza sesleniyorum. Burada kapalı bir Pazar alanına ihtiyaç var. Yıllardır bu ihtiyaç dile getiriliyor. Fakat bugüne kadar bir adım yol alınmış değil. Lütfen bu ihtiyacı yerinde gelin görün. Ayrıca pazar yerinde tuvalet ihtiyacı var. Seyyar tuvaletlerle olacak iş değil bu. Kapalı bir pazar ve kalıcı tuvaletlerle birlikte burada çalışan insanlarımıza, ekmeğinin derdindeki insanlarımıza hizmet edilmesi gerekiyor. Çağrımızı yineliyoruz. Kapalı pazar yerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

824d7d91-fc5f-40c8-a19b-d31aaf73ddd5