Haberlobi - Haber Servisi // CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Trabzon'da Kostaki Konağı ve Şehir Hastanesi'nin ihale edilmemesine tepki göstererek, verilen sözlerin tutulmadığını ifade etti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun Kostaki Konağı'nın ihalesinin 13 Eylül tarihine kadar tamamlanacağını ifade ettiği ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın Şehir Hastanesi'nin ihalesinin Eylül ortalarına kadar ihale edileceğini ifade ettiği sözleri paylaşan Zorlu, şu paylaşımda bulundu:

"AK Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Mumcu, 'AK Parti kifayetsiz muhalefet gibi verdiği sözü tutmamazlık etmez' demişti. 13 Eylül'de yapacaklarını söylediği Kostaki Konağı ihalesi henüz açıklanmadı. Sen muhalefete kurban olasın Sn. Mumcu. Bir sözünüzü tutunda görelim. Diğer bir tarihi de Sayın Balta, Şehir Hastanesi için vermişti. O da anlaşılan muhalefet engeline takıldı. Bizi çamur atmakla suçlayanlar sözlerini tutamayarak çamur içinde debelenip duruyorlar. Tıpkı geçmişte tren ve raylı sistem projeleri için verdikleri sayısız sözler gibi..."