Haberlobi - Haber Servisi // Milli takımımızın önemli futbolcularından Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı pozla manken Cemrenaz Turhan ile olan ilişkisini resmen duyurdu. Yakında evlenecekleri konuşulan ikili pozlarını '1 Nisan şakası değil' notuyla paylaştı.

Peki Yusuf Yazıcı'nın sevgilisi Cemrenaz Turhan kimdir, nerelidir, mesleği nedir, boyu kaçtır? Cemrenaz Turhan'ın fotoğrafları...

CEMRENAZ TURHAN KİMDİR?
1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Cemrenaz Turhan aslen Eskişehirlidir ve ailesi Dağıstan göçmenidir. Doktor baba ve öğretmen annenin çocuğu olan Cemrenaz, en büyük hayalinin bir hastane işletmek olduğunu söylüyor.

cemrenaz  (1)

Güzel manken 2021 yılında Miss Turkey Universe'de 2. olarak adını tüm Türkiye'ye duyurdu. Fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Cemrenaz Turhan, birçok televizyon programında ağırlanmıştı.

Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünde okuyan Cemrenaz'ı saçları açıkken Cansu Dere'ye, saçları toplayınca Fahriye Evcen'e benzetiliyor.

cemrenaz  (2)

Cemrenaz Turhan kendisini şöyle anlatıyor:

"Bahçeşehir Üniversitesi'nde İşletme okuyorum. Bu sene mezun olacağım. Hep mühendislik üzerine bir kariyer planı yapmıştım. Alışık olduğum bir süreçten geçmedim. Daha önce tecrübe edindiğim bir sektör değildi. Şimdi güzel şeyler yaşıyorum. Kendimi kameraya da yakıştırdım. Beni herkese benzetiyorlar. Cansu Dere'ye, Bergüzar Korel'e, Fahriye Evcen'e benzetiyorlar."

Güzellik yarışmalarında yaşadıklarını anlatan Cemrenaz Turhan, "Güzellik yarışmasında tamamen farklı psikolojidesin. Belli bir kareografi var, yapman gerekenler var. Adınız söylendiğinde gelen sorulara verilecek cevapları hazırlıyorsanız. Bana 'İstanbul'da yaşamak nasıl bir his?' sorusu sorulacaktı. Ben de 'İstanbul güzelliği ile dünyada önemli bir yere sahip. Napolyon bile Dünyada bir başkent olsaydı o İstanbul olurdu demiş' diyecektim." ifadelerini kullandı.

cemrenaz  (3)

cemrenaz  (5)

cemrenaz  (4)

cemrenaz  (6)

cemrenaz  (7)

cemrenaz  (8)

cemrenaz  (9)

cemrenaz  (10)

cemrenaz  (12)

cemrenaz  (11)

cemrenaz  (13)

cemrenaz  (15)

cemrenaz  (14)