Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de kritik viraja giriliyor. Şampiyonluk yarışını tek başına sürdüren Trabzonspor, ligi 'en erken şampiyonluğu kazanan takım' ünvanı ile bitirmek istiyor.

Bordo-Mavililer, şampiyonluğu garantileyebilmek için bugün oynanacak Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçını takip ediyor.

Fenerbahçe'nin Rizespor deplasmanındaki olası puan kaybı ve Trabzonspor'un Adana Demirspor galibiyeti; Karadeniz ekibini şampiyonluğa taşıyacak.

Karşılaşma bugün 20:30'da
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşması bugün 20:30'da Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak.

Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Tuğberk Curbay yapacak. Mücadelenin VAR koltuğunda Özgüç Türkalp, AVAR koltuğunda ise Kadir Sağlam ve Erdinç Sezertam oturacak.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi şansını kaybetmek istemiyor
Ligde 2. sırada bulunan ve koltuğunu 3. Konyaspor'a kaptırmak istemeyen Fenerbahçe; puan ya da puanlar alarak Karadeniz'den evine dönmek istiyor. Sarı-Lacivertliler'de kadro dışı kalan Ozan Tufan ve Mesut Özil'in yanı sıra Atilla Szalai ve Pelkas'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Rizespor küme düşme hattından çıkmak istiyor
Küme düşme hattında bulunan Çaykur Rizespor, kalan maçlarda hata yapma şansı yok. 30 puanda 18. sırada bulunan Karadeniz ekibi, 40 puanla 16. sırada bulunan Giresunspor'u geçmek için en az 10 puana ihtiyacı var. Kala maçların tümünü kazanması halinde Rizespor, 11. sıradaki Kasımpaşa'yı dahi geçme şansı bulunuyor.

Rizespor'da sarı kart cezalısı Gedson Fernandes ve sakatlığı bulunan Dabo, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler:

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Gökhan Gönül, Ponck, Sebastian Holmen, Eren Albayrak, Baiano, Ronaldo Mendes, Erik Sabo, Tyler Boyd, Bolaise, Pohjanpalo

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Kim Min-Jae, Ferdi Kadıoğlu, Zajc, Crespo, Diego Rossi, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun