Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor'un eski futbolcusu Giray Kaçar, kendine air Youtube kanalında eski takım arkadaşı Teofilo Gutierez ile ilgili bir anısını paylaştı.

2011-12 sezonunun devre arasında olaylı bir şekilde Trabzon'dan ayrılan Kolombiyalı oyuncunun bazı takım arkadaşları tarafından sert davranıldığını anlatan Kaçar, şu ifadeleri kullandı:

"Liverpool maçını oynadık ve soyunma odasına girdik. Teofilo birkaç pozisyonda pas vermemişti. Takım içerisinden iki tane oyuncu Teofilo'yu dolabın içerisine soktu. Soyunma odasındaki kavgadan sonra oyuncunun modu çok düştü. Oyuncu ne zaman gollerini atmaya başladı o zaman kaçtı, gitti. Hiç kimsenin haberi olmadan gitti. Biraz gol attıktan sonra gitmeyi kafasına koymuştu"

İlgili video:

Bu açıklamaların ardından H-Talks adlı bir Twitch programına konuk olan Burak Yılmaz'a bu konu soruldu.

'Soyunma odasında yaşananlar orada kalır.' diyen Yılmaz, "Ben böyle bir şeye şahit olsaydım da söylemezdim. Talihsizlik olmuş onun için. Ben böyle bir şeye şahit olmadım. Teofilo'yu da kimse dolaba kitleyemezdi. Dolaba kilitlenecek bir adam değil." dedi.

İlgili video:

2010-11 sezonunda Kolombiya'nın Junior FC takımından yakşaık 2 milyon Euro bedelle Trabzonspor'a transfer olan Teofilo Gutierez, Bordo-Mavili forma ile 24 maça çıktı ve 8 gol kaydetti. Kolombiyalı golcü 2011-12 sezonunda Arjantin'in Racing Club takımına transfer oldu. Oyuncu şimdilerde Deportivo Cali takımında forma giyiyor.

teofilo-gutierez-1000x700