NKY Mimarlık Ve Mühendislik Dünyanın 8 ülkesinde 1890 çalışanı ile ülkemizi yurtiçi ve yurtdışında da gururla temsil ediyor.Bununla birlikte çok önemli projelere imza atıyorlar. NKY Mimarlık Ve  Mühendislik 20 yıl önce ilk Trabzon Uzun Sokakta kuruldu ve bugün geldiği noktada hem ülkesine katkı sağlayan hem Hizmet İhracatçılar Birliği noktasında ülkesini gururlandırmaya devam ediyor.

NKY Mimarlık ve Mühendislik Ceo'su Birhan Emre Yazıcı, başarılı bir firmanın direksiyonunu tutuyor. Trabzon ve Trabzonspor sevgisiyle gönüllerde taht kuran taraftarın da yakından tanıdığı isim olan Yazıcı, Trabzonspor için bu seneye yönelik umutlu konuştu.

Trabzonspor Kulübü’nün şu anda yeni transferler yaptığını bu nedenle takım olarak lige en hazır kulüplerden biri olduğunu ifade eden Yazıcı,Forvet ve solbek transferleriyle birlikte hazırlık kampını heyecanla beklediğini ve yeni sezon için iddalı bir kadro kurulduğunu ifade etti.

“Trabzonspor diğer kulüplere bakıldığını çok hazır. Kampa neredeyse birkaç eksiğiyle birlikte tam olarak hazır giriliyor.Bu büyük bir avantajdır. Camia içinde kenetlenmeye ihtiyacımız olduğunu ifade eden Yazıcı; Küçük hesaplara fırsat verilmemesi gerektiğini Trabzonspor'u yönetenler kim olursa olsun görev sürelerinin bitimine kadar her alanda maddi ve manevi destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

SIKINTI YOK

“Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı’nın birlikte aldıkları kararlarını yakından takip ediyoruz diyerek sözlerine devam eden Birhan Emre Yazıcı

“Geçen sene başı transferde geç kalındığını bu sene başı o bazı hataların önüne geçildiğini söylemek isterim.Birkaç eksiği tamamlanması durumunda güçlü ve iddalı bir Trabzonspor izlemek istiyoruz diyen Yazıcı; Trabzonspor’u biz Kazım Koyuncu gibi sevdik, Dozer Cemil gibi benimsedik, taraftarı olmaktan gurur duyduk.”

Pandemi döneminde kulübün ciddi bir gelir kaybı yaşadığını söyleyen Emre Yazıcı: Yapılan forma kampanyasında ve yeni sezonda kendisinin camiaya destek amaçlı yine üstüne düşeceni yapacağını ve bu durumu sosyal medya hesabından taraftarlarımızla paylaşacağını ifade etti

KAZIM KOYUNCU’NUN O ANISINI HATIRLATTI

Yazıcı şunları söyledi;

Bu sıralar Kazım Koyuncu anılıyor. O eşsiz sanatçımız da Trabzonsporludur biliyorsunuz. Bir anısı var her aklıma geldiğinde duygulanırım.

Trabzonspor’dan marş teklifi geldiğinde Kazım Koyuncu’nun hiç düşünmeden bu teklifi kabul etti “Trabzonspor ile yapılan görüşmelerde.. “Ne kadar istersiniz?” diye bir soru geldiğinde  Kazım’ın yüzünün düşmüş..

Onu bu soru çok rahatsız etmiş.

Ve şöyle demiş; “Benim için şereftir. Ben şeref duyarım bunu yapmaktan” diyerek yanıt verdi.

İşte biz bu nedenle Trabzonspor’u karışılıksız sevdik ve elimizden ne geliyorsa her zaman hazır olduğumuzu ifade ederek sözlerini noktaladı.