Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma başlattı.

 

Bir stoper ve forvet takviyesine ek olarak Adem Ljajic’i gönderebilirse bir de 10 numara almak isteyen Kartal, bu doğrultuda uzun bir liste hazırladı.

 

Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma başlattı. Bir stoper ve forvet takviyesine ek olarak Adem Ljajic’i gönderebilirse bir de 10 numara almak isteyen Kartal, bu doğrultuda uzun bir liste hazırladı.

Stoper takviyesi konusunda; Joris Gnagnon, Steven Caulker ve Dusko Tosic, listedeki isimler. Forvet için ise Nikola Kalinic, Mario Mandzukic ile Ahmed Kutucu radarda... Beşiktaş, Anderson Talisca’yı da 2021’de tekrar Kartal yapmak istiyor

 

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, düğmeye bastı. İlk etapta stoper ve forvet bölgelerini güçlendirmek isteyen yönetim, bu doğrultuda İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’nın Fransız savunmacısı Joris Gnagnon’u kiralamak için görüşmelerini sürdürüyor.

 

23 yaşındaki futbolcuya ek olarak Aytemiz Alanyaspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki başarılı stoper Steven Caulker’ı da listesine ekleyen Kartal, Çin macerasını tamamlayan Dusko Tosic’i de alternatif isimler arasında tutuyor.