Haberlobi - Spor Servisi // Jean Evrard Kouassi, Edin Visca, Puchacz ve Yusuf Erdoğan'ı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'da flaş bir transfer iddiası da gündeme oturdu.

Süper Lig'de bu sezon ekonomik sorunların yanı sıra sportif olarak da inişli çıkışlı bir performans gösteren Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın adı Bordo-Mavililerle anılıyor...

Edgar Ie'nin uzun süreli sakatlığı sonrası sözleşmesinin fesheden Bordo-Mavili kurmaylar Koray Günter ve Kaan Ayhan gibi yerli isimlerle görüşüyordu. Bu isimlerle görüşmelerinde yol kat edemeyen Karadeniz ekibi yeni alternatiflere gözünü çevirdi.

Sabah Spor'a göre Beşiktaşlı kurmaylar sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hırvat stoper Domagoj Vida'yı devre arasında elden çıkarmak istiyor. Yüksek maaşı sebebiyle kadroda düşünülmeyen Vida, daha önce de Trabzonspor'a öneren Siyah-Beyazlı kurmaylar olumsuz yanıt almıştı.

Ahmet Nur Çebi'nin 'indirim yapmazsa takımda tutamayız' sözlerinin ardından Trabzonspor'un hamle yapıp yapmayacağı belirsizliğini koruyor.

domagoj-vida-1000x700