Rizede ilk yarı, beklediğim değil beklemediğim bir oyun tarzıyla sahada bir Trabzonspor seyrettim. Savunmayı öne kuran, önde baskı yapan yapılabilecek tüm oyun organizelerini yapmaya çalışan hırslı bir takım gördüm sahada. 

Ekuban ve Nwakaeme'nin yokluğunda sahada ne yapacağı merak edilen kadro ilk yarı güzel işlere imza attı. Sakatlanarak oyundan çıkan Yunus bile iyi oynamaya başlamıştı. Flavio oyuna sağ kenar başlaması oynadığı mevkii yadırgaması biraz sırıttı. 

Yusuf'un oyuna girmesi Flavio'yu tekrar oyuna soktu. Hüseyin olmayacak bir hata yaptı yine. Pozisyonun kötü sonuçlanması Hüseyin'i bir nebze topun ağzından kurtardı, ikinci yarıya ümitle bakıyorum.

Nwakaeme'siz de oynanıyormuş demek ki.. Onsuz oynamaya alışmamız gerekiyordu, bencede oldu. Bakasetas, parmak iyi oynayan oyuncularımızdı. Yine beraberlik yine 1 puan alıştık artık. Santroforsuz oynamak, gol atamamak ve rakip takım kalecilerin şöhret yapmak bizim Trabzonspor'un işi oldu.

Böyle sıkıntılar çekerek ligi bitirip, senenin programını yapmak gerekli. Abdullah hocama çok iş düşüyor, kalan maçlarda oyuncuların performansı gelecek sezonun aynası olacaktır. İki kenar ve iyi bir golcü kesinlikle lazım.