Filistin kökenli iş insanı Mohamed Hadid'in Hollandalı model Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen Bella Hadid, bugüne kadar hiç estetik operasyon geçirmediğini iddia etmiş, ancak yıllar sonra ilk kez 14 yaşında burun estetiği yaptırdığını itiraf etmişti. Genç yaşında yaptırdığı burun estetiği için şimdilerde pişman olduğunu açıklayan Hadid, "Keşke atalarımın burnunu hiç değiştirmeseydim” demişti.

“KENDİMİ GIGI’DEN ÇİRKİN BULURDUM”

Vogue dergisine konuşan Hadid, bir süredir anoreksiya ile savaş verdiğinden bahsederken, bundan dolayı depresyon tedavisi gördüğünü de anlatmıştı. Ünlü model, ablası Gigi Hadid’e kıyasla kendini her zaman daha ‘çirkin’ bulduğunu ama daha havalı hissettiğini belirtmişti.

"HEP YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Hadid, kendisine yöneltilen eleştirilerle yüzleşmenin de bir süper model olarak oldukça zorlu olduğunu dile getirmişti. Ünlü isim, “İnsanların her zaman söyleyecek bir şeyleri vardır ama benim söylemem gereken şu ki, benim sektörümde ve çevremdeki insanlar tarafından hep yanlış anlaşıldım. Adeta sahtekarlık sendromu yaşıyor gibi hissettirildim" şeklinde konuşmuştu.

RESMEN AÇ KALIYOR

Güzel mankenin zayıf görünmek uğruna yaptığı çılgınlık ise duyanları bir hayli şaşırttı. Blog yazarı Perez Hilton'un iddiasına göre Bella Hadid, podyumda daha ince görünebilmek için resmen aç kalıyor. İddiaya göre Hadid gün içerisinde sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tüketiyor.

LYME HASTALIĞI HASTANELİK ETTİ

Yoğun modellik günlerden sonra Bella Hadid, Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Lyme, bir tür kenenin ısırması ile insana geçen bir bakterinin yol açtığı hastalık olarak biliniyor.

6369e95086b2472ba448f7306369e92b86b2472ba448f72e