Haberlobi - Haber Servisi // Spor Toto Süper Lig maçlarının yayıncısı Beinsports'da ilginç bir durum yaşanıyor.

Maç öncesi ve sonrası stüdyo yayınlarında Volkan Demirel, Feyyaz Uçar ve Tugay Kerimoğlu bulunurken, an itibari ile lig lideri Trabzonspor'da forma giymiş veya Trabzonspor'u (temsilen) bir yorumcu bulunmaması tepki çekti.

Bugün Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçını yorumlayan Volkan Demirel, "Aranızda işe en yeni katılan benim. Futbolculuğum döneminde ben de yorumları dinledim. Beni de eleştirenler oldu. Hiçbir zaman eleştirenlere saygısızlık etmedim; hep saygı duydum. Burada Tugay abi (Kerimoğlu) Galatasaray'ı temsil ediyorsa, Feyyaz abi (Uçar) Beşiktaş'ı temsi ediyorsa, ben Fenerbahçe'yi temsil ediyorsam..."

Araya giren programın moderatörü Güntekin Onay, "Kimse takımları temsil etmiyor" dese de Demirel, "Ben Fenerbahçeliyim, Feyyaz abi Beşiktaşlı, Tugay abi Galatasaraylı" sözlerini yineledi.

Bu durum yeni bir tartışmayı gündeme getirdi.

Süper Lig'de 27 maçtır yenilmeyen ve taraflı tarafsız futbol resitalı sunan Trabzonspor Kulübü'nü temsilen veya forma giymiş eski bir futbolcu maç önü ve maç sonu programlarında yer almıyor. Bordo-Mavililer'in futbolunu çeşitli yorumcular yorumlarken, zaman zaman eski Trabzonsporlu Tolga Zengin'e programda yer veriliyor.

Trabzonsporlu taraftarlar Beinsports'a 'Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynamış en az iki yorumcu bulunuyor, neden Trabzonsporlu yorumcu bulunmuyor?' sorusunu yöneltti.

Öte yandan bazı taraftarlar eski Trabzonsporlu Giray Kaçar, Onur Kıvrak gibi isimlerin Beinsports stüdyolarında yorumculuk yapabileceğini belirtti.