Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışanların merakla beklediği promosyon konusunda beklenen açıklamayı yaptı. Başkan Zorluoğlu, Kasım ayı içerisinde personel başına 17-18 bin lira aralığında ödeme yapılacağını müjdeledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, göreve geldiği günden itibaren çalışanlarının maaş zammı ve sosyal haklardan en üst düzeyde faydalanmaları için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor. Her zaman personelinin yanında bir tutum sergileyen Başkan Zorluoğlu’ndan promosyon müjdesi geldi. 

PERSONELİMİZE HAYIRLI OLSUN 

Başkan Zorluoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ücretlerde meydana gelen artışlardan sonra personelimizin Vakıfbank’tan aldığı promosyonun artırılması çalışmalarımız tamamlandı. Bu kapsamda 2022 yılından itibaren Vakıfbank ile yapılan 3 yıllık promosyon sözleşmesini sonlandırıyoruz. Yeni bir 3 yıllık sözleşme yapılacak. Bunun karşılığında önceden ödenen kişi başı 8.300 TL’ye ilave olarak kasım ayı içerisinde personel başına 17-18 bin lira aralığında bir ödeme yapılacak. Desteklerinden dolayı Vakıfbank Genel Müdürümüz, hemşehrimiz Abdi Üstünsalih’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum.  Özveriyle ve gayretle çalışan personelimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.