Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, her yıl Kent ve Başkan Dergisi tarafından düzenlenen ve halkın oylarıyla yılın en başarılı projelerine imza atan belediye başkanlarının ödüllendirildiği yarışmada ‘’Yomra Hürriyet Parkı Ve Sosyal Yaşam Alanı’’ projesi ile ödüle layık görüldü.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, klasik belediyeciliğin dışına çıkarak Yomra’ya kazandırdığı parklar, sosyal alanlar ve yürüyüş yolları ile göz dolduruyor. Alt ve Üst yapı yatırımlarının yanı sıra kültürden sanata ve birçok başarılı çalışmaya imza atan Başkan Bıyık’ın bu çalışmaları Türkiye kamuoyunun da dikkatini çekiyor. Üç yılı aşan görev süresince ulusal ölçekte ödüllere layık görülen Başkan Bıyık, yeni bir ödül almaya daha hak kazandı.

bYyYk4

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN PROJELER YARIŞTI, BAŞKAN BIYIK ÖDÜL ALDI 

Yomralıların akın ettiği, ailelerin birlikte hoş vakit geçirdiği, 22 bin metrekare alan içerisinde tenis kortu, basketbol sahası, spor alanları, çocuk parkları, kamelyaları olan; Yomra halkının nefes aldığı bir proje olan ‘’Yomra Hürriyet Parkı Ve Sosyal Yaşam Alanı’’projesi Kent ve Başkan Dergisi'nin düzenlediği yarışmada ödüle layık görüldü. Büyükşehir Belediye Başkanları başta olmak üzere il, ilçe, belde belediye başkanlarının projeleriyle yarıştığı bu etkinlikte tüm Türkiye’yi kapsayan online anket yapıldı. Birçok projeyi geride bırakan ‘’Yomra Hürriyet Parkı Ve Sosyal Yaşam Alanı’’ projesi halkın oyları ile ödüle layık görüldü.

Başkan Bıyık ödülünü, Türkiye’nin her bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının yanı sıra Türk Belediyeciliğinin, yerel yönetimlerin gelişimi ve güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimlerin katılımı ile Kayseri’de düzenlenen organizasyon ile aldı.

bYyYk2bYyYk3