Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, esnaf ve sanatkarlarla daha sık bir araya geleceklerini vurgulayarak, “Oluşabilecek sorunları beraber ortadan kaldıracağız. Şehir büyüyecekse esnafıyla beraber büyüyecek” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Seçim sürecinin önemli bir kısmının atlatıldığını ifade eden Karaismailoğlu, hafta sonu da ikinci yarısını tamamlayıp, Türkiye’nin aydınlık geleceğine kulaç atmaya başlayacağını söyledi. Önemli süreçlerden geçildiğini aktaran Karaismailoğlu, bunun önemli paydaşlarından birinin de esnaflar olduğunu kaydetti. Çalışma şartlarının iyileştirilmesi, bol kazanç sağlanması ve hizmet kalitesinin artırılmasının öncelikleri olduğunu anlatan Karaismailoğlu, birlikte çalışacaklarını dile getirdi. 

a8a2832c-4453-4bbd-9504-e49aad91eb69

Bakan Karaismailoğlu, Trabzon’un gelişip büyüdüğünü, gelişmesi için de ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydederek, hem devam eden işlerin hızlandırılması hem de şehirde gündem olan projelerin hayata geçirilmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Turizmin Trabzon için veli nimet olduğunun altını çizen Karaismailoğlu, “Sizin görüş ve önerileriniz çok önemli. Turizm sezonu da 3 ay değil 12 aya nasıl yayarız onun da çalışmasını da yapacağız. Turizmin daha da geliştirmek için yollar ve kavşaklar yapıyoruz. Zigana Tüneli de bunların en güzel örneklerinden bir tanesi, hizmete açtık” dedi.

Şehir içi trafiği sıkıntıları ortadan kaldırmak için Kanuni Bulvarı’nı bitirmeye çalıştıklarını, Güney Çevre Yolu’na da başladıklarını ve kısa zamanda Trabzon’a kazandıracaklarını anlatan Karaismailoğlu, Türkiye’nin en yoğun havalimanlarından Trabzon’un hizmet kalitesini arttırmak için dünyanın en özel havalimanını yapacaklarını söyledi. Hafif raylı sistem hattına da başlayacaklarını vurgulayan Karaismailoğlu, Trabzon özelinde çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını dile getirdi. 

1a94415a-1dc5-456a-b1f9-58b280f52969

“Çok daha güzel günler bizi bekliyor” diyen Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

“Daha sık bir araya geleceğiz. Oluşabilecek sorunları beraber ortadan kaldıracağız. Şehir büyüyecekse esnafıyla beraber büyüyecek. Türkiye’de aynı şekilde esnafıyla, bütün sektörleriyle büyüyecek. Bu pazar gününden sonra Trabzon’un yıldızı daha da parlayacak. Zaten 21 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılanlar ortada. Hem huzur ve güven ortamı sağlıyoruz hem de bunun üzerinde büyük yatırımlar yaparak ülkemizin önünü açacağız. Biz fazla konuşmayız eserlerimiz konuşur. Şehrimizin gelişmesi için uğraşıyoruz. Bizim niyetimiz belli. Esnafın gerçek dostu Cumhurbaşkanımızdır. Ortak paydamız Trabzon. Çok daha fazlasını yapmamız gerekiyor.”

8f55db26-6e03-4cd3-bf96-0cb1de7debbf