Yıllardır otomotiv alım satım sektöründe faaliyet gösteren ve şehrin bu sektörde öncü markalarından biri olan Aydınlar Otomotiv yeni bir atağa geçerek Trabzon’un Çömlekçi mahallesinde en merkezi yerdeki akaryakıt istasyonunu modern daha renkli daha işlevsel ve daha teknolojik bir hale çevirerek Aytemiz markası adı altında sektöre giriş yaptı.

Firar Aydın ve oğlu Onur Aydın Aydınlar Otomotiv markasını şehirde çok güzel bir yere taşırken akaryakıt sektörüne Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi’nde Aytemiz markasıyla merhaba dedi. 

aydınlar otomotiv akaryakıt

HEDEF TUTTU

Akaryakıt istasyonunu açalı kısa bir süre olmasına rağmen müşteri hedefini tutturduklarını ifade eden Firar Aydın yeni işyerlerine yoğun ilgi gösteren eş dost akraba ve müşterilerine yürekten teşekkür etti. 

Yeni yatırım yapmaktan, yeni istihdam sağlamaktan şehre ülkeye katkı sağlamaktan her zaman memnuniyet duyduğunu belirten Firar Aydın, ''Derler ya çalışmak en büyük ibadettir, bizler de çalışıp şehrimize ülkemize katma değer sağlamak bir tane daha fazla vatandaşımıza ekmek kapısı açmak, yaptığımız işi en güzel şekilde yapmak en modern şekilde yapmak çağa ayak uyduracak şekilde yapmak gayretindeyiz. 

GÜZEL İŞLER BAŞARDIK

Oto alım satım sektöründe ikinci elde gerçekten güzel işler başarıyoruz, oğlum Onur Aydın o işin başında. Şehre VIP tarzında hizmet veriyor ve kazandıkça şehre yatırım yapmaya devam ediyoruz.

Akaryakıt sektörü dolaylı yoldan içinde olduğumuz fakat çok ilgilenmediğimiz bir sektördü. Belediyemizin ihalesine girerek burada bir arsayı değerlendirdik. Aytemiz markası ile anlaştık. Güzel işlerimiz oluyor Markamız güzel, tanınmış, kaliteli, temiz, verimli performansı ve kullanıcı memnuniyeti yüksek bir marka, iş yerimiz çağa uygun teknolojik. Gelen aracını yıkıyor, marketine giriyor, kahvesini içiyor. Şehrimize güzel bir kazanım oldu. Bizde bu sektörde yeniyiz. Eşimiz dostumuz akrabamız müşterilerimiz bizleri hiç yalnız bırakmıyor, sanki burası hiç kapanmamış gibi Allaha binlerce şükür işlerimiz var. Herkese gönülden teşekkür ediyorum herkesi yeni istasyonumuza bekliyorum.

aydınlar akaryakıt-1