Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren temsilcilerimiz Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir, bu gece kritik maçlara çıkacak.

Fenerbahçe, Avusturya deplasmanında
Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Elemeleri'nde Slovacko'yu eleyerek play-off turu oynamaya hak kazanmıştı. Sarı-Lacivertliler'in rakibi, Avusturya temsilcisi Austria Wien...

Fenerbahçe, Generali Arena'da bugün Austria Wien'e konuk olacak. Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert'in yöneteceği karşılaşma saat 22:00'da başlayacak. Mücadele D-Smart ve Spor Smart kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

fenerbahçe-takım-1000x700-2022

Demir Grup Sivassspor, Malmö ile karşılaşıyor
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele eden Demir Grup Sivasspor, İsveç'in köklü kulüplerinden Malmö'ye konuk olacak. Saat 20:00'da Eleda Stadı'nda oynanacak karşılaşma TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

demir-grup-sivasspor-takım-1000x700

Başakşehir'in son engeli Antwerp
UEFA Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan dahil olan Medipol Başakşehir, Maccabi Netanya ve Breidablik'i eleyerek play-off turuna kadar yükselmişti. Başakşehir'in gruplara kalma yolunda tek engeli Belçika temsilcisi Antwerp...

Başakşehir, kendi evinde bugün saat 20:45'te Antwerp'i ağırlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından şifresiz canlı olarak yayınlanacak.

medipol-başakşehir-1000x700-gol-sevinci-breidablik