Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi elemelerinde mücadele eden temsilcilerimiz, dün akşam rövanş karşılaşmalarına çıktı.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe, Slovacko ile, UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalmak isteyen İH. Konyaspor Vaduz ile; Medipol Başakşehir ise Breidablik ile karşılaştı.

Fenerbahçe rahat turladı
UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Dinamo Kiev'e elenerek, UEFA Avrupa Ligi elemelerine katılan Fenerbahçe Çekya ekibi Slovacko ile karşılaştı. İlk maçı sahasında 3-0 galibiyetle geçen Sarı-Lacivertliler, ikinci maçta da 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı ve toplamda 1-4'lük skorla turu atladı.

fenerbahçe-gol-sevinci-slovacko-1000x700

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele edecek olan Fenerbahçe, Avusturya ekibi Austria Wien ile 18 ve 25 Ağustos tarihlerinde karşı karşıya gelecek.

Medipol Başakşehir, gol oldu yağdı
UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda mücadele eden Medipol Başakşehir, zayıf rakibi İzlanda temsilcisi Breidablik ile karşılaştı. İlk maçı deplasmanda 3-1 kazanan İstanbul ekibi, rövanş maçında evinde rakibini Okaka, Touba ve Aleksic'in golleri ile 3-0 mağlup etti ve toplamda 6-1'lik skorla turu atladı.

medipol-başakşehir-1000x700-gol-sevinci-breidablik

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi play-off turunda Belçika takımlarından Antwerp ile 18 ve 25 Ağustos tarihlerinde karşılaşacak.

Konyaspor'a acı sürpriz
Geçen sezon Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken İH. Konyaspor, bu sezon UEFA Konferans Ligi elemelerine katılmaya hak kazanmıştı. 3. ön eleme turunda İsviçre takımlarından Vaduz ile karşılaşan Konyaspor, 1-1 biten ilk maçın rövanşında sahasında rakibini 4-2 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Konyaspor, bir önceki turda BATE Borisov'u 3-0 ve 2-0'lık galibiyetlerle elemişti.

konyaspor-vaduz-maçı-1