Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş karşılaşmasında Barcelona evinde Eintracht Frankfurt'u ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Alman ekibi, 4. dakikada kazandığı penaltıyı Kostic ile değerlendirdi ve öne geçti. (0-1) Maçın 36. dakikasında Kolombiyalı forvet Rafael Santos Borre skoru 0-2 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının 67. dakikasında sahneye çıkan Filip Kostic kendisinin 2. takımının 3. golünü attı. (0-3) Xavi, Depay ve de Jong değişikleri ile oyuna ortak olmak istedi ancak başaramadı. Katalan ekibi 90+1. dakikada farkı 2'ye düşüren golü Sergio Busquets ile buldu. Karşılaşmanın 90+11. dakikasında Barcelona kazandığı penaltı vuruşunu Depay gole çevirdi. (2-3)

filip-kosic-enitrack-frankfurt-1000x700

1-1 biten ilk maçın ardından bu karşılaşmayı, 2-3 kazanan Eintracht Frankfurt, Barcelona'yı turnuvadan eledi.

Gecenin diğer sonuçları:

West Ham United, deplasmanda Lyon'u 3-0 yenerken, Rangers ise uzatmaya giden maçta Braga'yı 3-1 mağlup etti ve yarı finale yükselen diğer takımlar oldu. Bu maçların ardından Leipzig ile Rangers, West Ham United ile Eintracht Frankfurt eşleşti. Yarı final ilk maçları 28 Nisan'da rövanş ise 5 Mayıs'ta oynanacak. Avrupa'nın ikinci büyük futbol organizasyonundaki kupanın sahibi 18 Mayıs'ta İspanya'nın Sevilla kentindeki Ramon Sanchez-Pizjuan Stadı'nda belli olacak.