Haberlobi - Spor Servisi // Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Trabzonspor, güçlü bir kadro kurabilmek için çalışmalarını yürütüyor.

Bordo-Mavililer, ülkemizde de uzun yıllar top koşturan Mısırlı kanat oyuncusu Mahmoud Trezeguet'i kadrosuna kattı. 27 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Karadeniz ekibi, şimdiden iddialı transferlerle rakiplerine gözdağı verdi.

trezeguet-1000x700

ASTON VİLLA'DAN VEDA MESAJI
Aston Villa, Trezeguet için veda mesajı yayınladı.

Kulübün internet sitesinden yayınlanan mesajda, "Aston Villa, Trezeguet'in Trabzonspor'a kalıcı şekilde transferini doğruluyor. Kanat oyuncusu, Türk kulübüne henüz açıklanmayan bir bedelle katılıyor. 2019 yazında Aston Villa'ya imza atan Trezeguet, takımını kupa finaline gönderirken ve ligde tutarken önemli gollere imza attı. Mısırlı oyuncu 2021 yılının başında uzun süreli sakatlığını atlatarak sahalara döndü ve Başakşehir'e kiralanmadan önce Brentford'a karşı yedek kulübesinde oturdu. Aston Villa, Trezeguet'e kulüpteki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder ve gelecekteki kariyerinde en iyi başarıları diler." ifadeleri kullanıldı.

İngiliz kulübü ayrıca Trezeguet'in gollerinden oluşan bir video yayınlayarak oyuncuya teşekkür etti.

İNGİLİZLER TRANSFERDEN DOLAYI ÜZGÜN
İngiliz taraftarlar, Trezeguet'in takımdan ayrılışının ardından sosyal medyada üzgün olduklarını belirten paylaşımlarda bulundu. Bazı taraftarlar son dönemde transfer edilen en iyi kanat oyuncularından biri olduğunu belirtirken, bazıları da oyuncuya ihtiyaç duyulan her anda katkı verdiğini ifade etti.

FW0dkYPXwAEUOP0

FW0dkYRXEAEq21_

FW0dkYVWQAEioW2

FW0dkYQWAAY5n30