Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda herkes hoşlandığı kişinin burcunu merak eder. Bazı burçlar zıt özellikleri ya da uyumlu özellikleri ile çok uyumlu olur.

Bazı burçların ise bir araya gelmesi mümkün değildir. Birbirleri ile uyum sağlayan burçların ilişkileri uzun süre devam eder. Çünkü onlar her konuda birbirlerini tamamlarlar ve yol gösterici olurlar. Astrolojide aşkta en uyumlu olan burçları merak ediyorsanız bu yazımıza mutlaka bir göz atın.

KOÇ- TERAZİ

Koç burcunun ve Terazi burcunun baskın bir kişiliği vardır. Her ikisi de bu kadar baskın olmasına rağmen birbirini dengeler. Koç burçları aşırı dürüsttür ve hayatı hep gerçekçi yaşar.

Terazi burcu ise duygularıyla hareket eder. Koç burcu ve Terazi burcu birbirlerinin eksiklerini tamamlarlar. Birbirlerine çok şey öğretirler.

BOĞA-BAŞAK 

Boğa burcu, Başak burcu gibi evine bağlı olur. Her iki burç da aile hayatını çok sever. Bir düzen içerisinde yaşamaktan hoşlanırlar.

Kişisel yaşamlarını çok derinden önemseyen tutkulu insanlardır. Hayatları boyunca kariyerlerine odaklanırlar.

Her zaman yükselmek ve iyi bir konumda olmak için çalışılar. Bu iki burç birbirine çok iyi gelir. Aynı şeylerden hoşlanırlar ve hayata aynı pencereden bakarlar.

YENGEÇ-ASLAN 

Yengeç burcu ve Aslan burcu aslında birbirlerine çok zıt burçlardır. Ancak onları birleştiren ortak noktalar vardır. Çünkü bu burçlar duygusal ilişkilerden çok hoşlanır.

Her ikisinin de hassas bir kalbi vardır. Her zaman gerçek aşkı ararlar. Her zaman yanlarında olabilecek ve duygularını dile getirmek zorunda kalmadan anlayabilen sadık bir partner olurlar.

Birlikte el ele verip romantik bir ilişki yaşayabilirler. Yengeç burcu ve Aslan burcu birbirlerini adeta tamamlar. Zıt özellikleri ise ilişkilerini güçlendirir.

İKİZLER-YAY 

İkizler burçları aşırı sosyal olur. Her zaman yeni insanlar tanımayı, gezmeyi ve eğlenmeyi çok sever. Yay burcu de aynı İkizler burcu gibidir. Enerjisi asla bitmez.

Her zaman kendini geliştirmenin yollarını arar. Onları sabit bir yerde görmek mümkün değildir. Her iki burç da eğlenmeyi ve gezmeyi çok sever. Birlikte çok eğlenceli bir ilişkileri olabilir. Bağlanmayı sevmezler ve özgürlüklerine çok değer verirler. Ama içten içe yalnız kalmaktan korkarlar. Bu özellikleri ve bakış açıları iyi iyi bir partner olurlar.

TERAZİ-İKİZLER 

Terazi burcu ve İkizler burcu çok tutkulu bir aşk yaşayabilir. Terazi burcu çok duygusaldır ve sevdiği insanı el üstünde tutar. İkizler burcu Terazi burcunun bu yönünü aşırı beğenir.

Sorunları kolaylıkla çözebilirler ve harika tavsiyeler verirler. Terazi burcu ve İkizler burcu iletişim kurmak konusunda çok beceriklidir. Bu nedenle bir ilişkide son derece uyumludurlar. Birlikte iyi, entelektüel bir konuşma yapmayı severler.

AKREP-BALIK 

Akrep burcu ve Balık burcu dünyadan bağımsız yaşamayı sever. Bu burçların kendi hayâlleri ve kuralları vardır. Akrep burcu ve Balık burcu hayâl kurmayı çok sever.

Kendi dünyalarında kıskanılan bir yaşam sürerler. Her iki burç ilişkilerde aşırı tutkuludur.

Aşka ve sevgiye çok düşkündür. Sevgisini göstermekten hiç çekinmez. Aralarındaki tutku ilişkilerini her zaman güçlü tutar. Başkalarının kıskanacağı harika bir çift olurlar.

OĞLAK-KOVA 

Oğlak burçları, iş hayatını çok sever. Disiplinli ve çalışkanlığıyla her zaman başarılı olurlar.

Kova burçlarından da harika yaratıcı fikirler çıkar. Bu iki burç bir araya geldiğinde başarısız olma ihtimalleri yoktur. Bu iki burç birbirlerini çok iyi tanır ve tamamlar. Ne düşündüklerini bilerek hareket ederler.

En başarılı ve kıskanılan çiftlerden olurlar. Mutlaka her zaman en iyi yerde olmak için mücadele ederler. Bu mücadele ve çalışkanlık bu burçları bir arada tutar.