Haberlobi/Haber Servisi

Olay, önceki akşam Sancaktepe'de meydana geldi. İddiaya göre, bazı ünlü isimlerin köpeklerini de eğiten Burak Erce, 33 yaşındaki Ukraynalı fotomodel sevgilisi Anzelika Sraufant'la akşam yemeğine gitti.

İddiaya göre, yemek sonrasında taksiye binen ikili arasında kıskançlık sebebiyle tartışma yaşandı. Alkollü oldukları öne sürülen Sraufant ve erkek arkadaşı arasındaki tartışma eve girerken de devam etti.

BALKONDAN SARKTI 

İddiaya göre, Ukraynalı model eve gittikten sonra salondaki Fransız balkondan sarktı. Dengesini kaybeden Anzelika Sraufant aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Burak Erce’nin sevgilisinin düşmesiyle hemen aşağıya koştuğu öğrenildi. Çevreden olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

CAMDAN SARKARKEN GÖRÜNTÜ 

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Daha sonra ise Ukraynalı modelin cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekiplerince evde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu bulduğu iddia edildi. İfadesine başvurulan Burak Erce’nin sevgilisinin camdan sarktığı sırada cep telefonuyla görüntü çektiği iddia edildi.

TUTUKLANDI

Hakkında tedbirsizlik sonucu ölüme sebebiyet vermekten işlem yapılan şüpheli adliyeye gönderildi. Anzelika Sraufant‘ın kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu uzmanlarınca hazırlanacak raporla kesinleşeceği belirtilirken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan Sraufant'ın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan Burak Erce, çıkarıldığı mahkemece ‘taksirle ölüme sebep olmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüpheli Burak E'nin daha önce, "Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayıp düştü. Daha önce de intihar girişiminde bulunmuştu. Defalarca kez bileklerini keserek fotoğraflar attı" şeklinde şbeyanda bulunduğu öğrenildi. Eğitmen Burak Erce'nin ünlülerle de fotoğrafları çıktı.