Trabzonspor'un iki Yunan yıldızı Manolis Siopis ve Anastasios Bakasetas, Youtube'da Betarades kanalında Trabzon günlerini ve kulübü anlattı.

Trabzonspor'da mutlu olduklarını belirten Bakasetas kendilerine verilen takma isimle alakalı konuştu:

"Bana çilingir diyorlar. Çünkü oyunların kilidini açıyorum. Siopis'e ise 'Köksal Kante' diyorlar."

"TRABZONSPOR'DA HERŞEY ORGANİZE VE ÜST DÜZEY"

Bakasetas, Alanyaspor'dan Trabzonspor'a transfer olduktan sonraki alışma süreci ile ilgili, "Alanya’ya geldiğimizde sadece 6 aylığına dışarı çıkabildik. O  da Pandemi nedeniyle. Her şey kapanıp açılıyordu. Bizim çin çok da eğlence değildi. Geçen yıl Manolis, Trabzon’a gelmeden önce biraz zordu. Her yer kapalıydı. Sonra 10 gün boyunca açıldı. Biraz dışarı çıktım sonra tekrar Ramazan’da kapandı. Ancak şunu söyleyebilirim, şahsen beni mutlu eden harika bir kulüp. Her şey çok organize, üst düzey" ifadelerini kullandı.

bakasetas-siopis-1000x700

Kayserispor maçında bir taraftarın sahaya girmesi ve üzerine yürümesi ile ilgili de konuşan Bakasetas, “O anda golü atmıştım iyiydim ve ona dokunamayacağımı düşünüyordum. Bu bir kırmızı karttı. Ama anlaması için ona baktım. Çünkü videoya bakarsanız, bakıp bir adım atıyorum” dedi.

Bakasetas’ın Yunan Milli Takım Kaptanlığı ile ilgili ne düşündüğü sorulan Siopis, “İyi arkadaş olduğumuz için değil ama objektif olursanız, olgunlaştı ve tecrübeleri var. Onun sahip olduğu, başka kimsede yok. O bir lider. Maçta, soyunma odasında veya antrenmanda tüm oyunculara yardımcı olmayı seviyor” diye konuştu.

Bakasetas ise, “Kaptanlığı ilk aldığımda bu beni biraz hazırlıksız yakaladı. Hiç bir deneyimim yoktu ve bazı şeyleri nasıl yöneteceğimi bilmiyordum. Soyunma odasında böyle bir role sahip olmayı hep sevmişimdir, bu bir gerçek asla inkar etmedim. Neyi daha iyi yapabileceğimi araştırıp gördükten sonra, artık buna hazır olduğumu söyleyebilirim” dedi.

0x0-trabzonsporda-bakasetas-durumu-belli-oldu-besiktas-macinda-sakatlanmisti-1637056968245