Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco'ya karşı aldığı 4-0'lık galibiyet alan Trabzonspor'da dikkat çeken isim Anastasios Bakasetas olmuştu.

Verdiği kilit paslarla oyunun kaderini şekillendiren Yunan oyuncu, WhoScored verilerine göre 8.19 puanla maçın en iyilerinden biri oldu.

anastasios-bakasetas-1000x700-19-eylül

Maç başına 3.5 kilit pas veren Bakasetas, UEFA Avrupa Ligi’nde Marcus Rashford ile beraber Cauly’den sonra ikinci sırada yer alıyor.  

Şut: 2/2
Topla buluşma: 54
Pas: 40
Pas yüzdesi: %85
Kilit pas: 6
Orta: 4/2
Adam geçme: 1

"Sahada iyi organize olduk"
Bordo-mavililerin başarılı oyuncusu Bakesetas, Monaco karşısında iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, "Sahada iyi organize olduk. Kalitemizi ortaya koyduk. 4-0'lık farklı bir galibiyet aldık. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımız adını güzel bir galibiyet aldık. İyi performans ortaya koyarak bunun üzerine inşa edebileceğimiz performans sergiledik" dedi.

Derbilerin her zaman önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Bakasetas, "Her zaman özel maçlardır. Taraftarlar için, kulüp için, teknik ekip ve oyuncular için her zaman önemlidir ama bir final maçı oynamayacağız. İyi bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız. Kaliteli oyuncuları var. Biz de kendi oyunumuzu sergileyip, her zaman olduğu gibi bu haftada da sahaya kazanmak için 3 puan için çıkacağızv" ifadelerini kullandı.