Deva İl Başkanı Kubilay Çiçek, “Genel başkanımızı üçüncü kez Trabzon’da ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Babacan, “Merhaba şampiyon şehir. Bu yıl ülkemizi şampiyonluk liginde temsil etmeyi hak kazandınız. Trabzon’a başarılar diliyorum. Yemeklerinden insanlarına kadar her şeyiyle harika şehir. Erzurum’dan başladık. Bayburt ve Gümüşhane ile devam ettik. Güçlü bir kadroyla buradayız.” derken genel merkez ve çevre şehirlerden gelen partilileri tek tek tanıttı. 

Maalesef ülkemiz yönetilemiyor. Geçtiğimiz ay tarihe not düştüm. Risk yükseldi dedim. Dolar kuru aldı başını gitti. Ülkemizi uçurumun eşliğine getirdiler. Temerrüd günde 8-9 saat elektriklerin kesilmesi demek. Artık direksiyonu kırın. Uçurumun eşiğinden dönün. Merkez bankasının başına dürüst ve işi bilen birisini koyun. TÜİK’in başına sağlam kişiler koyun. Bunu yapın hiç olmazsa uçurumdan aşağı ülke yuvarlanmasın. Biz gelelim 6 ayda krizi çözeriz. İnatlarından vazgeçsinler. Bu uyarıları tecrübelerime dayanarak yapıyorum. Çok daha iyisine ulaşacağız.

3 bin 500 dolarlık milli geliri alıp 12 bin dolara ulaştırdık. Bizim arkamızda kapı gibi başarılar var. Hikmet imzadaysa imzayı atıverin de görelim. Enflasyon 3-4 hane oldu. Döviz kuru arttığı zaman mazotun arttığını ilkokul çocukları biliyor. 8 milyar dolar sattı merkez bankası. Doğru hesaptan kaçar mı? Niye kime kaça sattın? Gizli saklı yapıyorlar. 

whatsapp-image-2022-07-21-at-160344-1-1