Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor forması ile Süper Lig'de başarılı bir performans sergileyerek Avrupa'nın yolunu tutan Caleb Ekuban ve Alexander Sörloth aradığını bulamadı.

Trabzonspor'da geçirdiği üç sezonun ardından İtalya ekibi Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban, rakip fileleri yalnızca 1 kez havalandırdı.

caleb-ekuban-1000x700-genoa

Crystal Palace'dan kiralık olarak katıldığı Trabzonspor'da gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, Alman ekibi Leipzeig'e transfer olmuştu. Alman ekibinde performansı beğenilmeyen oyuncu İspanyol ekibi Real Sociedad'a kiralandı. Norveçli golcü burada da kendini bulamadı.

26 maça çıkan oyuncu 5 gol 1 asistlik performans sergiledi. İki oyuncunun Süper Lig'e geri döneceği iddiaları çoğaldı.

alexander-sörloth-real-sociedad-1000x700-2

Genoa'nın gözden çıkardığı Caleb Ekuban, önümüzdeki sezon için Konyaspor ile anlaşmak üzere... İlhan Palut'un ısrarla çözülmesini istediği forvet problemi için yönetim elini çabuk tuttu ve görüşmelere şimdiden başladı. Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynaması muhtemel olan Konyaspor, Ekuban transferinde önemli mesafe kat etti.

caleb-ekuban-1000x700-genoa-2

Alman ekibine geri dönmesi beklenmeyen Alexander Sörloth ile Beşiktaş görüşmelere başladı. Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri önümüzdeki sezonun kadrosunu şimdiden kurmak için kolları sıvadı. Beşiktaş ile ön görüşme yapan Sörloth'un transfere sıcak baktığı öğrenildi.

alexander-sörloth-1000x700-real-sociedad-2