Akşener, İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. İYİ Parti liderinin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
 
“Milletin adamıyım” diye geldin giderayak, mafyaların, simsarların, kuklası oldun. Bir zamanlar, geçmiş iktidarların hatalarından, ders alırdın. Şimdiyse, kendi hatasını göremeyecek kadar kör, doğruları duyamayacak kadar da, sağır bir adam oldun. “Neredeeen, nereye?” değil mi Recep Bey? Görüyorum ki, artık sende Ayşe Ateş’e verdiği sözü tutacak, basiret yok! Babasız kalan Banuçiçeğin, Bengüsu’nun, karşısına çıkacak, yüz yok! Elindeki sınırsız yetkiye rağmen, katillerden hesap soracak, cesaret ise, hiç yok.
 
Memlekette açlık sınırı, 9 bin 591 lirayı bulmuş. Yoksulluk sınırı, 31 bin 241 lira olmuş. Bunlar, en düşük emekli maaşını 7 bin 500 lira yapmakla övünüyor.
 
Bak Recep Bey Cudi ve Gabar senin için vatan olmayabilir. Ama bizim için Rize ne kadar vatan toprağıysa Cudi de o kadar vatan toprağıdır. Kocaeli ne kadar vatan toprağıysa Gabar da o kadar vatan toprağıdır.
 
Saray medyası, sahte başarı hikayeleri yazarken Kızılay’ın depremzedelere çadır sattığı haberi sosyal medyadan yayıldı. Toplanan vergilerin, kimlerin cebine girdiğini sosyal medya duyurdu. İşte tam da bu yüzden rezilliklerini meydana döken her şeye düşmanlar. Sosyal medyaya düşmanlar. Gençlere düşmanlar. Gençlerin kullandığı, tüm teknoloji araçlarına düşmanlar.