Haberlobi - Haber Servisi // AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Karadeniz ziyaretleri kapsamında Trabzon'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ayvazoğlu, İmamoğlu'nun geçmişte bir televizyon kanalında söylediği ifadeleri hatırlatarak, "Trabzon, aşağılamalarınızı aynen iade ediyorum size! 'Trabzonluluk' kimliği size 10 gömlek fazla gelir zaten. 10 gömlek! Her girdiğiniz kabın şeklini almaya çalışan bir riyakarlıkla, sahtecilik ve takiyye ile nereye kadar?" notuyla bir video paylaştı.

Ayvazoğlu'nun paylaştığı videoda İmamoğlu şu ifadeleri kullanıyor:

"Ben 40 yaşındayım. 20 senem Beylikdüzü'nde geçti; 18 senem Trabzon'da geçti. Ben daha fazla Beylikdüzülü'yüm. Bunun altını çiziyorum. Beylikdüzü duygusallığın bende ön plandadır; Beylikdüzü'nün ben daha çok seviyorum. Bazı Beylikdüzü yerel kimlikleri bana 'Trabzonlu olduğunu, Trabzonsporlu olduğunu, Trabzonspor'da yöneticilik yaptığını' söyle diye uyaranlar var. Çünkü ben unutuyorum. Bu soruyu bana sormasaydınız sadece doğum yerimde ismi geçerdi."