Bu yıl çifte bayram kutlanacağını belirttiği mesajda, Ramazan bayramının Türk İslâm Âlemine bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini diledi.

Bayramların manevi havasına vurgu yapan Dr. Mumcu, “Rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bizleri bayrama kavuşturan Rabbime hamdolsun. Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Milletimizin omuz omuza ve gönül gönüle birliğinin ve beraberliğinin daim olması ümidiyle kıymetli Trabzonlu hemşerilerimizin ve İslâm Âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim. Ramazan Bayramı’nın ikinci günü hemşehrilerimizle buluşarak bayramlaşacak ve hasbihal edeceğiz inşallah” dedi.

Ramazan Bayramını’nın ve 14 Mayıs seçiminin akşamını bir bayram olarak nitelendiren İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “manevi huzur iklimiyle kutlayacağımız Ramazan bayramından kısa bir süre sonra 14 Mayıs’ta da inşallah yine hep birlikte bayram havasında kutlamalar yapmayı Rabbim bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.