Ahmet Ağaoğlu ziyaret esnasında şunları söyledi. “Trabzonspor şampiyonluk yolunda önemli destekler görmüştür. Bu süreçte özellikle kıymetli Ortahisar Belediye Başkanımızın çok büyük desteğini gördük. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Yazmış olduğu yazılardan, vermiş olduğu desteklerden ve Trabzonspor aidiyetinin üst düzeyde olmasından ötürü Ahmet Metin Genç Başkanıma çok teşekkür ediyorum. 

Futbolda başarı, sahada olduğu kadar tribünde de birlik ve beraberlikten geçer. Ortahisar Belediye Başkanımız, söz konusu Trabzonspor olunca hiçbir defa bizi bu kapıdan boş çevirmedi ve her daim yanımızda oldu, bizlere destek verdi. Bu destek bizler için çok önemli idi. Bugün de hem bu destekler için hem de şampiyonluk yolundaki vermiş olduğu mücadele için Ahmet Metin Genç Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk.”

8d4a8b42-b872-4356-8b26-7ea450de7894

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ağaoğlu, yönetim, futbolcular ve teknik heyeti tebrik etti. Başkan Genç, “Öncelikle Trabzonspor Kulübü Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’na, Teknik Direktörümüz Sn. Abdullah Avcı nezdinde tüm hocalarımıza, futbolcularımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Sekizinci şampiyonluk mutluluğunu bize yaşattığınız için size şükranlarımı sunmak istiyorum. 

Şöyle söyleyeyim ferden fanatikliğimiz tabi ki maçlarda ve kendi dünyamızda bir başka. Belediye Başkanı olarak Trabzon’un hakkını hukukunu savunmak, bu şehirde yöneticiysem tabii sorumluluğum ve görevlerim arasındadır. Trabzonspor söz konusu olunca neyle çelişirsem çelişeyim önemli değil benim için. Bu, risk olarak yorumlanacaksa da yorumlansın. Çünkü Trabzonsporlulukta ben kendi karakterimi hissediyor ve yaşıyorum. Kendi doğrularımı hissediyorum. 

Trabzonsporluluk bir duruştur. Bazen birileriyle çelişebiliriz. Varsın çelişelim. Doğruysa, doğruyu sonuna kadar savunurum. Bu benim karakterimde var” dedi. 

"TRABZON’UN EN BÜYÜK PROJESİ TRABZONSPOR’DUR"

Başkan Genç sözlerine şöyle devam etti. “Trabzonspor Trabzon’un lokomotifidir. Spor alanında Türkiye’nin lokomotifidir. Türk futboluna, Türkiye’ye para girdisi sağlamış önemli bir yöredir. Trabzon’un gelişmesi için de tanıtımının yapılması için de önemli bir lokomotiftir. Trabzonspor Barcelona’yı, İnter’i, Napoli’yi bu şehre getiren bir takım olmuştur. 

Trabzonspor kazandığı başarılarla Trabzon’u tanıttığı için şehrin güzelliklerini insanlara görme fırsatını veriyor. Trabzon’un en büyük projesi Trabzonspor’dur. Yapılan yatırımlar bundan sonra yapacağımız yatırımlarla bütünleştirildiğinde Trabzonlu’nun sırtı yere gelmez.

Trabzonspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Trabzonsporumuzun sekizinci şampiyonluk kutlamalarında göstermiş olduğu olgunluğu ve dünyaya nasıl şampiyonluk kutlanır mesajı nedeniyle çok teşekkür ediyorum.

3d6856da-c6e5-467e-9117-73d278ce5119

Trabzonspor karşıtlarının kutlamalarda silah kullanılacak sıkıntı olacak sözleri, demeçleri kursaklarında kalmıştır. Bu olgunluğu gösteren ve şampiyonluğunu dünyaya haykıran bütün büyük Trabzonspor taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”

Camiaya teşekkür eden Başkan Genç, “Sekizinci şampiyonluk yolunda Trabzonspor camiası bütün bir yumruk olmuştur. Sayın Ahmet Ağaoğlu önderliğinde çok güzel bir duruş sergileyerek Trabzonspor’un hakkını ve hukukunu her platformda savunan yönetimimize teşekkürlerimi iletiyorum. dedi.

ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR

Başkan Ağaoğlu’na teşekkür eden Ahmet Metin Genç, Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak’ı da anmadan geçmedi. Albayrak’a teşekkür eden Başkan Genç, “Tüm teşekkürlerin yanına ayrıca bir teşekkür İle bir vefa  daha eklemek istiyorum. Trabzonsporumuza her koşulda destek olan Sayın Berat Albayrak Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Gözyaşları ile şampiyonluk coşkusunu yaşayan Bakanımız her daim Trabzonsporumuza destek olmuştur. Emekleri ve desteklerinden ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.