Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni transfer Edin Visca ve Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile kameraların karşısına geçti.

Ahmet Ağaoğlu şu açıklamaları yaptı:

"Yaklaşık iki aylık bir süreçti. Çok şeyler yazılıp çizildi. Bugün bunu neticelendirdik. Bu transferde bize her türlü kolaylığı sağlayan sayın Gümüşdağ'a teşekkür ederim. 3,-3,5 yıllık süreç içerisinde en zorlandığım transferlerden birisiydi. Kulübünün en değerli oyuncusu; hocamızın da çok istediği, camiamızın uzun süredir beklediği transferdi. Bizim ekonomik yapımız belli. Her ne kadar bu bir şirketse de 10 milyon Trabzonspor taraftarının kulübünü en iyi şekilde idare etmeliyiz. Visca ile çok iyi şartlarda anlaştığımızı düşünüyorum. Bu süreçte üçümüzün dışında Ömer Ayvacı, Mustafa Saral'a Göksel Başkanıma gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür ederim. Bir parantez de asbaşkanımız Ertuğrul Doğan Bey'e açalım. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği büyük. Onunla beraber çalışmakta gurur. Ona çok teşekkür ederiz. Çok büyük destek verdi. Aynı zamanda Visca'nın menajerine de teşekkür ederim. Onunda transferde payı büyük. Oyuncunun sözleşmesinde oyuncu ve menajeri çok büyük kolaylık sağladı. 11 sene Başakşehir'e emek verdi. Başakşehir yetiştirici kulüptür. Onlara yetiştirdikleri için teşekkür ederim. Önemli katkılardan bulunacağından şüphem yok. Yarının hesabını yapmıyoruz, uzun vadeli düşünüyoruz. Trabzon camiası ilginç bir camiadır. Başarıyı bugün değil dün ister. Son 1,5 yıldır sistemli, programlı bir çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız transferlerin ileriye dönük en ince ayrıntısına kadar düşülmüştür. Çok spekülasyonlar yapılıyor. Bugün geldiğimiz noktada sportif, ekonomik ve idari anlamda planlı bir şekilde ilerliyoruz. Türk futbolunun da önemli bir değeri."

Oycunun transferinde takas olmadığını belirten Ağaoğlu, "KAP duyurusu ile detayları paylaşacağız. Biz imzayı yukarıda attık. Kamuoyu ile detayları paylaşacağız. Yarın sabah 9:40 uçağı ile Trabzon'a gidecek ve sağlık kontrolünden geçecek. Sağlık kontrolünün ardından sözleşmeyi imzayıp belki yarın ilk idmanına bile çıkabilir." dedi.