Haberlobi - Spor Servisi // Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da bir yandan antrenmanlar devam ederken; bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.

Bordo-Mavililer'de son olarak Aston Villa'dan Trezeguet, 4 milyon Euro bedelle kadroya dahil edilmişti. Bu transferin ardından stoper hattına yoğunlaşan Trabzonsporlu kurmaylar, üç isimle görüşmelerini sürdüyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi:

"İki hafta önce de ifade ettim, hocamızın talepleri doğrultusunda istediği 6 mevki için transfer çalışmalarını sürdürdük ve 5 mevkiye transfer yaptık. Sadece şu anda stoper bölgesi için 3 oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamızın ilk planda bizden talepleri bu doğrultudaydı. Kamuoyunda çokça isim geçiyor. Farklı isimler de geçiyor. farklı mevkiler de geçiyor. Ama herkesin işini şöyle kolaylaştıralım. Kadronuzda bulunduracağınız maksimum yabancı sayısı 14. Bunu yukarıdan aşağıya saydığımız zaman ayrılacak olan yabancı futbolcularımızı da göz önünde bulundurduğumuzda kadroya sadece ve sadece 1 yabancı oyuncu dahil edebileceğiz. Genç oyuncu olarak 3-4 oyuncu katma şansımız var. Federasyonun yayınlamış olduğu son transfer talimatı uyarınca. Özet olarak şunu söyleyeyim. Şu anda bizim bir yabancı oyuncu transfer etme hakkımız var. Onun için sol tarafa şu oyuncu, sağ tarafa şu oyuncu, forvete de bir oyuncu, orta sahaya da iki oyuncu almıyoruz. Yok böyle bir şey. Sadece bir mevkide 3 adayla görüşmelerimiz devam ediyor"

ahmet-ağaoğlu-1000x700-kulüpler-birliği2