Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı ziyareti öncesi partililere hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çok büyük hedeflerin olduğunu kaydeden Karaismailoğlu, 21 yıldır hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini vurguladı. 

AK Parti'nin görevinin hayalleri gerçeğe dönüştürmek olduğunu kaydeden Karaismailoğlu, “Kimileri hayal eder, rüya görür, biz de gerçeklerini yaşatırız. İşte budur milleti için çalışmak, devleti için çalışmak, hizmet etmek de budur” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını, bunu da sağlanan huzur ve güven ortamında yaptıklarını anlatan Karaismailoğlu, 100 yılda yapılacak işleri 20 yıla sığdırdıklarının altını çizdi.

Bakan Karaismailoğlu, bunların yetmeyeceğine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Hedefimiz büyük, lider ülke olacağız. Dünyanın en büyük ekonomilerine sahip olacağız. Ama bunun için bu huzur ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. Evet sınırlarımızdan def ettiğimiz o teröristler maalesef dağların tepesinden, inlerinden tepki veriyorlar, işaret gösteriyorlar. O işaret parmağını kıracak olan Yomralılardır. Yomra buna hazır mı? Teröristle işbirliği tutanlara en büyük cevabı Yomra verecektir, Trabzon verecektir. Türkiye çok bedeller ödemiştir. Topraklarımızdan def ettiklerimiz, başka yollardan, terör sevicileriyle, yerli işbirlikçileriyle Türkiye'yi karıştırmaya talip olmuşlar. Buna Yomra izin verecek mi? Vermeyecek tabi. Bu topraklar kolay kazanılmadı."

ÇAMURA YATIP PROVOKASYON YAPIYORLAR

14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Karaismailoğlu, CHP'li Büyükşehir Belediyeleri de eleştirdi. Bakan Karaismailoğlu, “CHP'li belediyelerin vatandaşına yaptığı bir hizmetle gündeme geldiğini hiç gördünüz mü? Ama laf çok. Şimdi görmüşler tabi yine 21 sene daha bizim hizmetlerimizi takip edeceklerini görünce şimdi çamura yatıp provokasyon yapıyorlar. Çok dikkatli olacağız. Bunlar her şey yaparlar. Nasıl ki teröristlerle iş birliği yapıyorlar, bugün gelirler kendi kendilerini taşlattırırlar, kendi kendilerini vururlar, mağdur edebiyatı yaparlar. Her şey beklenebilir. Çok uyanık olacağız."

Konuşmaların ardından Bakan Karaismailoğlu Kaşüstü Mahallesi Seçim İrtibat Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada Karaismailoğlu, “Ya milli ve manevi değerlerimize saldıranlar kazanacak ya da Ayasofya’yı cami olarak hizmete açan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Bu seçim bu kadar önemli” dedi.

Daha sonra Yomra ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya gelen Karaismailoğlu, muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi, sorunların giderilmesi için yetkililere talimat verdi.