Ünlü Türk televizyoncu Acun Ilıcalı Trabzonspor ve bir kaç Süper Lig takımı arasında yaşadığı transfer görüşmeleriden bahsetti. TV100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın programında konuşan Acun Ilıcalı Türk takımlarında yaptığı transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Hull City için transferde Fenerbahçe ile ilgili eleştiriler alan Acun Ilıcalı bu konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Trabzonspor yöneticileri ile aramız her zaman çok iyi"

Ilıcalı transfer için: "Antalyaspor’dan da futbolcu aldım. Galatasaray’dan alıyordum kendisi gelmek istemedi. Trabzonspor’la en az 3 kez görüştük sevgili Ertuğrul Doğan’la. Onlardan da futbolcu istedim. Olmadı. Beşiktaş’ta istedim. Baktığınız zaman buradaki konu şu bir şeylerin denk gelecek." ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor’dan Kouassi’yi istedim"

koassi

Bordo-mavili ekipten Fatih Karagümrük'e kiralanan Kouassi'yi istediklerini söyleyen Ilıcalı,  "Trabzonspor’dan Kouassi’yi istedim. Ertuğrul Doğan ile biz anlaştık. Son gün bizim geç kalmamızdan dolayı işlemler yetişemiyor oldu. Yoksa Trabzonspor yöneticileri ile aramız her zaman çok iyi. Ben bu takımı kurarken Türkiye’de iş birliği yapmayacağım takım zaten yok." dedi.

"Ben zaten Fenerbahçeliyim"

Fenerbahçe hakkında ise Ilıcalı şu sözleri kullandı: "Ben zaten Fenerbahçeliyim Fenerbahçe’ye destek oluyorum. Bununla ilgili insanlar bana karşı bir antipati besleyeceklerse ona yapabileceğim bir şey yok."