Trabzonspor İngiltere Championship takımlarından Hull City ile hazırlık maçı yapacak. 3 Aralık Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Trabzonspor gibi Hull City'de Antalya'da kampında hazırlıklarını sürdürüyor. Hull City 'nin sahibi Acun Ilıcalı, kamp yaptıkları otelde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Birçok konudan bahseden Ilıcalı Trabzonspor maçınada değindi. 

Antalya kampı için Ilıcalı, "Böyle bir mevsimde Antalya gibi güzel bir şehirde kamp yapabilmek bizim için büyük bir mutluluk. Çünkü dünyada çok zor bulunabilecek, koşulları bu kadar güzel ve gelişmiş bir şehir. Takım rüyada gibi, o açıdan çok mutluyum. Ben de onlara bu kadar güzel bir şehri tanıtabildiğim için daha mutluyum." dedi.

Hazırlık maçlarında güçlü rakiplerle oynayacaklarını belirten Ilıcalı,

"Hocamız zor takımlarla oynayalım dedi. İki tane zor rakip getirdik. Başakşehir 2 sene öncesinin şampiyonu, Trabzonspor da geçen sezonun şampiyonu. Trabzonspor ile de oynayacağız ve daha ne getireyim. Baktığınız zaman çok güçlü takımlarla oynayacağız. Başakşehir de ilk maçımızdı, skorun dışında oyunu beğendim. Dengeli geçti."