AK Parti'nin Trabzon'da genç neferlerinden Abdullah Onur Öztürk meclis üyesi adayı gösterildi. Seçim çalışmalarını son hız devam ederken bir kaç sorumuzu da yanıtladı.

İşte öne çıkan açıklamaları:

AK Parti gençlere değer veriyor. Mesela Ahmet Metin Genç. 28 yaşında siyasete başladığı AK Parti'de il yöneticisi, il başkanı ve ardından belediye başkanı oldu. Siyasetin tam bir lider. Onu örnek alıyoruz. 

KTÜ, Filistin için tek yürek KTÜ, Filistin için tek yürek

AK Parti'nin ekonomik göstergelerden büyük yara aldığı söyleniyor. Buna katılmıyorum. Ben sahada, insanların bazı şeyleri bildiğinin, gördüğünün yansımalarını alıyorum. 

Bu millet pandeminin dünyayı nasıl kavurduğunu biliyor. Ülkemiz büyük bir deprem felaketi sel afeti yaşadı. Bunlara rağmen Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın müthiş önderliği, yerinde hamleleri ile ülkemiz ayakta kaldı. 

Bunları bu hatır Şinas milletimiz biliyor görüyor. Varsa ekonomik sıkıntı bunun da yine Cumhur ittifakiyla minimize edileceğini anlıyor.

Muhalefete güvenmiyor. 

Bu yüzden bu seçim sonuçları açıklandığında bazıları yine hayal kırıklığı yaşayacak. Çıkmaya balkon bulamayacak.

Ortahisar'da Ergin Aydın ağabeyimiz aday oldu. İlçe başkanlığı yaptığı dönemden bugüne şehirde inanılmaz kuvvetli çizgisi var. 

Bu çizgi inanıyorum onu yeni hizmetler yapması için Ortahisar Belediye başkanlığında görmemizi sağlayacak.

Trabzon'da AK Parti müthiş işler yaptı. Kaliteli yaşamın ve ayrıcalığın şehri durumuna getirdi. Şu anda çocuğunun eğitimi için insanlar Trabzon'a geri geliyor.

Eskiden öyle miydi? Şimdi en güvenilir en sağlıklı ve huzurlu diye akın akın geliyorlar.

Hatta sağlık turizminde bölgenin bir numarası Trabzon'dur.

 Turizm sektöründe Trabzon'un dünya markası olması işte yıllardır yapılan hizmetlerin sonucudur.