Yusuf Yazıcı'nın golü yetmedi: Aston Villa, Lille'i penaltılarda eledi Yusuf Yazıcı'nın golü yetmedi: Aston Villa, Lille'i penaltılarda eledi

Bordo-Mavili ekibin, Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün devam edildi. Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan idmanın ilk bölümünde dinamik ısınma ve 5’e 2 çalışması gerçekleştirildi. Geniş alanda oyun ile devam eden çalışmalar, çift kale maç ile sona erdi. Fırtına, bugün 11.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Yıldızlar geri döndü

Karadeniz ekibinde yeni transferlerden Paul Onuachu’nun yanı sıra Trezeguet’nin sakatlığı bulunuyordu. Son dönemlerin formda ismi Enis Bardhi ise gribal enfeksiyon geçirmişti. Gelen haberlere göre 3 oyuncu tamamen iyileşti. Dünkü antrenmanda ise takımdan ayrı olarak çalıştılar. Fakat 3 futbolcunun da formunun bir hayli iyi olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda Onuachu, Bardhi ve Trezeguet, hocası Abdullah Avcı’nın şans vermesi halinde pazartesi Alanyaspor karşısında sahada olacak.

6533004c80a0321b58e8d7df

Daha fazla şans bulacak

Fırtına’da yaşanan hoca değişikliğinin ardından performansını en çok yükselten isimlerden biri de Abdülkadir Ömür oldu. Bu sezon 7 maçta 3 asist yapan yıldız orta saha oyuncusu, Abdullah Avcı’nın takıma katılmasının ardından idmanlardaki performansını da yükseltti. Teknik ekibin, 24 yaşındaki oyuncunun performansından fazlasıyla memnun olduğu öğrenildi. Yani sezonun kalan kısmında genç futbolcunun daha fazla süre bulması bekleniyor.