Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

İstanbul'da havanın kar yağışlı olması nedeniyle tüm önlemleri alan Galatasaray yönetimi, stadyum çalışanlarını ekstra mesai ile çalıştırdı. An be an hava takibi yapılırken; takımlarda taktiklerini hava koşullarına göre belirledi.

Sivasspor maçında aniden bastıran kar yağışı sonrası oyun kuramayan Trabzonspor'da Abdullah Avcı; Galatasaray maçı öncesi iki ayrı plan kurdu.

Saha koşullarının sağlıklı olması halinde takımın alışılagelmiş pas oyununu oynatacak olan Avcı, aşırı yağışlı bir havada ise havadan toplarla etkili olmaya çalışacak.

abdullah-avcı-1000x700

Giresunspor maçının son bölümlerinde denediği kanat organizasyonlarından olumlu sonuç alan teknik ekip; havadan Cornelius'a gönderilen toplarla gol bulmaya çalışacak. Nwakaeme'nin geri dönmesi ile ileride Nwakaeme-Bakasetas-Visca-Cornelius dörtlüsünü ilk kez bir arada kullanacak olan Bordo-Mavililer gol yollarında etkili bir oyun ortaya koyması bekleniyor.

U19 maçı ertelendi; gözler NEF Stadı'nda
Trabzonspor ve Galatasaray'ın gençlerinin Metin Oktay Tesisleri'nde oynayacağı karşılaşma kar yağışı sebebiyle ertelendi. Maça saatler kala gözler NEF Stadı'na çevrildi. Ekipler olumsuz hava koşulları sebebiyle günler öncesinden önlemler aldı. 

galatasaray-nef-stadı-2

galatasaray-nef-stadı

Maç saatinde hava durumu: