Fenerbahçe, Süper Lig’in 11’inci haftasında Trabzonspor’a sahasında 3-2 mağlup oldu.

Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 10’uncu dakikada Paul Onuachu, 46’ncı dakikada Berat Özdemir ve 47’nci dakikada Nicolas Pepe kaydetti.

Ligde 10’da 10 olmak üzere resmi maçlarda 19’da 19’luk galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe’nin gollerini ise 61’inci dakikada, 90’ıncı dakikalarda penaltıdan Dusan Tadic kaydetti.

Fenerbahçe'ye karşı son 4 maçta 3. galibiyetini alan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Finalleri yapabilsek, oyun sıkışmayabilirdi"

Maçı ve hakem kararlarını değerlendiren Abdullah Avcı, şunları dedi:

Fenerbahçe topu kaybettiği anlarda çok kişiyle baskı yapıyordu. Bunu nasıl kıracağımızı planladık. Biz buraya kazanmak için geldik. Kazanmak için nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Finalleri yapabilsek, oyun sıkışmayabilirdi. İlk yarı 2-0 oluyordu, faul verildi. Bilmiyorum, ondan sordum. Yediğimiz goldeki forma çekişle arasındaki fark ne? Ben anlayamadım, açıklarlar sanırım.

6546924ac3e6e689__w1200xh788

Trabzonspor Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti Trabzonspor Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti

"Dünyadaki tüm Trabzonsporlulara armağan olsun"

Penaltı kararlarına gönderme yapan Abdullah Avcı, şu ifadeleri kullandı:

Dünyadaki tüm Trabzonsporlulara armağan olsun. Çok çalışmamız lazım, henüz iyi durumda değiliz. Trabzonspor hep kazanmak için oynar. Planlı bir şekilde baskılı oyun oynadık. Fenerbahçe'yi geri koşturursan, o baskı kırılır. Bunu biliyorduk. Akan oyunda gol yemiyoruz. İki penaltı yedik, ne olduğunu merak ediyorum.