Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Avcı geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ahmet Çalık için, "Ahmet Çalık kardeşimizin ailesine sabır diliyorum. Kolay bir süreç değil. Konyaspor Kulübü oyuncunun sene sonuna kadar olan ücretlerini ailesine ödemeyi kabul etmiş; o nedenle Konyaspor'u da kutluyorum. Kazanıyoruz, kaybediyoruz ama hayatın gerçekleri bunlar" dedi.

Yeni transferleri değerlendiren Avcı, "Visca bugün ilk kez ilk 11 oynayacak. 11 sene evvel buraya getirdiğim bir oyuncuydu. Bu transferde Ertuğul Bey'e ve başkanımıza teşekkür ederim. Ayrıca Başakşehir Kulübü'ne de teşekkür ederim. Burada şampiyonluk hikayesinin içinde olmak istedi." dedi. Buranın toprağından yetişmiş bir Yusuf Erdoğan var. Sezon başında da çok istemiştim. Benim istediğim bir oyuncuydu; o da çok fedakarlıklar yaptı. Puchacz çok enerjik bir oyuncu. Daha da fazla bizimle olacak. Kadromuzu daha alternatifli hale getirdik." ifadelerini kullandı.

Rakibin zor bir takım olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Sivasspor saygı duyduğum bir takım. Rıza Çalımbay'ın belli bir oyun planı ve bunu oyuncuya göre iyi uyguluyor. Şampiyonluğa gidiyoruz; her hafta final oynuyoruz. Topa sahip olduğumuzda duran toplarda, geçişlerde planlarımız var. Güzel bir maç. Trabzonspor için özel bir sene demiştim. Seyredenler 'iyi ki  Trabzonspor var' diyor. Zor bir müsabakaya çıkıyoruz. Umarım karşılığını alırız." dedi.