Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 yenerek puanını 60'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda şu açıklamalarda bulundu.

"Bugün önemli maçlardan birini oynadık. Şampiyonluk ışığını görüyoruz. Trabzonspor'un burada neden olduğunu göstermek istemiştik. Oyunun geneli de böyleydi. Konyaspor'un bulunduğu yer harika. Her bölgede planları var. Buraya da çalışarak gelmişler. Biz bir kişi fazla 12. adamla birlikte baskı kurarak iyi işler yaptık. Farka da gidebilirdik. Bizim gibi takımların 2. bölgeden 3. bölgeye gittiğimizde erken pas yapınca ileri geri yaparsınız ve bunun nabız kaldırmaz. Son dakikalarda golü yedik ancak kazanmasını bildik. Güzel bir haftayı daha geride bıraktık. Üzücü bir haber aldım. Bir taraftarımız heyecandan dolayı hayatını kaybetti. Trabzon heyecanlı bir yer. Başsağlığı diliyorum. Harika bir 25 maç geçti. Bu daha da devam edecek. Hep daha iyisini yapmak istiyoruz."

Edin Visca'nın takıma hızlı uyum sağlaması ile ilgili konuşan Avcı, "Edin Visca, Türkiye'ye 2010-11'de transfer etmiştik. Devamlı üstüne koyarak, ilişkimizin karşılıklı olarak devam ettiği bir durumda Başakşehir'den aldık. Başarı istiyorsak kalite şart. Ben bunları daha önce yaşadım. Başkası '12 puan öndesiniz Visca'yı almayın' diyebilir. Bugün sahaya baktığınızda Tony, Visca var..." dedi.

abdullah-avcı-1000x700-3