Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Avcı, "Bugünle ilgili çok konuşacak şeyimiz var. Ligde ciddi puan farkı ile öndeyiz. Rakibimiz Avrupa kupalarını kovalıyor. Son senenin şampiyonu. Kadrosunu güçlendirdiler ancak bazen bu bazen skora yansımıyor. Beşiktaş bu sezon bir kez Önder Hoca yönetimindeyken Antalyaspor'a karşı üçlü savunma oynamıştı. Bu yüzden Beşiktaş'a karşı hazırlanamadık. Biz de Ismael'in eski maçlarına hazırlandık ve kendi hazırlığımızdan yararlanmak istiyoruz. Taraftarlarımız dünyanın her yerinden buraya akın ediyor. Haftamız çok iyi geçti. Çalışmalarımızın karşılığını almak istiyoruz." dedi.

Hamsik ve Ahmetcan'ın sakatlığı ile ilgili, "Bu sezon 8 tane solbek kullandım. Savunmanın merkezinde ligin en iyi tandemini kaybettim. Marek Hamsik gibi oyuncuyu iki aydır kullanamıyorum. Ancak organizasyon bizi ayakta tutuyor. Bu saydıklarım olsaydı şimdi şampiyonluğu garantilemiştik." dedi.

abdullah-avcı-1000x700-2-nisan