Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Trabzonspor ile Monaco karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Umut Bozok, basının karşısına çıktı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı:

"İlk maçta beklemediğimiz durumlarla karşılaştık. Oyunun büyük bir bölümünü 10 kişi oynamak bizi zihinsel ve fiziksel olarak yordu. Geçen hafta maçtan sonraki basın toplantısında anlaştmıştım. Yarın maç 11'e 11 başlayacak. Üç Avrupa Ligi maçı oynadık ve hepsinde kırmızı kartlar oldu. Rakibimizin ligdeki çıkışı devam ediyor. Zaten bu liglerin standart ve kaliteli takımı. Biz iki formasyonlarına da hazırlandık. Grupta herkes çıkabilir, herkes kalabilir. Taraftarımızın vereceği destekle  beraber rakibi baskı altına almak istiyoruz. Biz birçok şeyi taraftarlarımızla yaptık. Yarın grubun önemli maçlarından bir tanesini kazanarak avantaj sağlamalıyız. Tek arzumuz bu. Hazırlıklarımızı bu şekilde yaptık."

abdullah-avcı-1000x700-basın-toplantısı-6

Umut Bozok ise, "Monaco'daki gibi bazı üzgün senaryolar olabiliyor. 10 kişi orada iyi mücadele etmiştik. Monaco liginin en kaliteli takımlarından bir tanesi. Özgüvenleri çok yüksek. Badiashile ve Fofana ilk kez milli takıma çağırıldılar. Taraftarımızın önünde iyi mücade etmeliyiz. Hedefimiz maçı kazanmak ve gruptan çıkmak için iyi bir avantaj sağlamak." dedi.

umut-bozok-1000x700-1000x700-7