Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç öncesi şu açıklamalarda bulundu:

"Çağdaş Atan, Kayserispor'a geldikten sonra takımın her alanda bir planı var.  Yeni neslin başarılı teknik adamlarından birisidir. Tamamen oyunla ilgililer. Biz milli takım arasını dinlenerek değerlendirdik. 10 tane oyuncu milli takımdaydı ve sakat oyuncularda vardı. İzinden sonra toplandığımızda 6 kişiydik. Rakip analizlerini yaptık ve doğru geri dönüş aldık. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bazen oyuncuları 60'ta, 70'te alıyoruz. Sakatlanmamaları için verileri kullanıyoruz. Trabzonspor şuanda bir kabuk değiştiriyor. Trabzonspor'un bugünkü formasyonu 4-3-3'tür. Lige iyi başladık ama giren çıkan oyuncularla beraber taktiksel antrenmana odaklanamadık. Bu süreçte inişler çıkışlar var. Son iki maçı kazandık. İyiye gidenler var. Kazanma alışkanlığını üstüne koyarak devam etmek istiyoruz."

Yusuf Yazıcı'nın durumu ile ilgili konuşan Avcı, "Yusuf bize sonradan katılmıştı. Milli arada tedavilerini oldu, son günlerde bize katıldı. Yusuf Yazıcı'nın hem dizi hem de beliyle ilgili durumu daha iyi. Bizimle beraber daha fazla olacaktır." dedi.

abdullah-avcı-1000x700-adana-maçı