Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u Andreas Cornelius'un tek golüyle mağlup etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı karşılaşmanın zor olduğunu belirterek, "Her maç zor. Hiçbir maç kolay değil. Belki bir pozisyon verdik ama rakip maçın her anında içindeydi. Oyunun ilk yarısını zaman zaman saha dağılımında yanlış durduk. Zaman zaman doğru uyguladık. Ne zaman doğru uyguladıysak kaleye indik. Rakip arkası koşular önemliydi. 1-0'a da 3 puan veriyorlar; 3-0'a da. Rakibi fazla oyuna sokmadık. Kazanmayı bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 18 maç kaldı. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Desteklerine daha fazla devam etsinler. İkinci yarıya kazanarak başlamak önemliydi. Hafta sonu Sivasspor maçı var. Önemli bir deplasman." dedi.

abdullah avcı

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Avcı, "7. yabancının 97 doğumlu ve üstü olması gerekiyordu. Puchacz takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Ertuğrul Doğan bu konu ile ilgileniyor. Sağ stoperin alternatifi yok. Djaniny'nin sakatlığının net raporu gelecek. Onun dışında çok iyi herşey. Enerjimiz var. En yakın rakibimize 10 puan uzaklıktayız. Büyük takımlar her an işin içine girebilirler." dedi.

Güntekin Onay'ın 'kışın kasket takarsınız ancak Mayıs ayında galip gelince de kasket takacak mısınız' sorusuna Avcı, "Bunların yazlıkları da var. Kendisine de bir tane hediye ederim." dedi.