Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Empoli maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kampın iyi geçtiğini belirten Avcı, "Bugün kampın son günü. Yarın sabah toparlanma antrenmanı yapıp ülkemize gideceğiz. Kamp iyi geçti. İki maçın arası 72 maç olması lazımdı, o ara 48 saatti. Oyunun son bölümü biraz daha değişti. Hafta sonu asıl rakibimize daha iyi çıkmak için böyle bir kadro tercih ettik. Rakibimiz genç bir takım. Dalgalı bir oyun yaşadık, ikinci yarı değişikliklerle oyunu ele aldık. Oyunun son bölümünden memnunum. Topu rakibe verirsen yüksek nabızla koşmak bizi yorar. 40'a yakın antrenman, zihinsel yorgunluklar... Yarından itibaren şehrimize döneceğiz, bizim için iyi olacak." ifadelerini kullandı.

'Eksik olan taraflarımızın üzerine yoğunlaşacağız'
Trabzonspor'un gelecek sezonki oyunu ile ilgili bilgiler veren deneyimli teknik adam, "Trabzonspor geçen sene Türkiye Ligi'ini forse etmiş bir takımdır. Biz geçen sezon eksik olan taraflarımızın üzerine daha da yoğunlaşacağız. Bazen direkt oyuncu, bazen daha hızlı, bazen daha şiddetli baskılar gerekiyor. Topa sahip olmayı daha da arttırarak devam ettirmeliyiz. Böylece rakibi daha fazla koşturabiliyorsunuz." dedi.

abdullah-avcı-1000x700-13

'Bir sağ stoperle her şey bitmiyor'
Transfer görüşmeleri hakkında konuşan Avcı, "Ben transferlerin arkasına sığınan biri değilim. Geçen sezon yüzde 98 transferimiz gerçekleşti. Herkes çok iyi niyetli çalışıyor. Bir sürü oyuncu ile konuştuk, devam ediyor. Bir sağ stoperle herşey halledilmiyor. Trabzonspor, birçok organizasyonu iyi yaptığı için o güzelliği yaşadı. Umarım en iyisini bulacağız." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Genel olarak takımdan memnunum. Saha içi enerjileri ve birbirlerine saygılarından mutluyum. Bunların üzerine neler koyabiliriz onlara bakacağız. Biz taçın üzerine bile saatlerce konuşan bir ekibiz. En iyisini yapacağız. Trabzonspor büyük bir marka. Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Yusuf Erdoğan, Hüseyin Türkmen oynayabiliyor. Mevcut kadronun içerisinde gelişerek gelmeleri bizim düşüncemiz. Bundan sonraki ayrılıklar arz talebe göre olacak."